HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Çağıl Etnik Kol Elbise - Ecru

Yorum Yap
650,00 TL
Seçenekler
Beden
Saat 15:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo!
Ücretsiz Kargo için sepetinize 750,00TL Ürün Ekleyin

Çağıl Etnik Kol Elbise - Ecru

       

Ürün açıklaması:

 
Feminen ve maskülen parçaların etkisi altındaki trendler kadının cazibesini ön planda tutuyor. Ecru renkli Çağıl Etnik Kol Elbisenin saflığı ve sadeliği stil sahibi kadınları büyülüyor.

Soğuk günlerde açık renkli giysilerle sezona meydan okuya hanımlar, sıcak tutan kumaşlarla tarzlarından vazgeçmiyor. Her mevsim elbiseleri baş tacı yapan hanımların tercihi modelimiz dalgıç kumaşın sıcak dokusu, esnek yapısı ile kullanışlı bir kesime sahip. Uzun kollu yuvarlak yakalı Bayan Elbise modelimiz, kollarındaki dirsekten bileğe uzanan farklı kumaşı ile de dikkati çekiyor.

Adeta sırma işli gibi duran elbisemizin kolları Etnik Giyim tarzına gönderme yaparken, salaş kesimi ve kullanışlı kalıbı ile de hanımların tercihi oluyor. Diz üstüne kadar inen boyu, topuklu özel botlarla gayet şık bir etki bırakıyor. Tunik ya da gömlek elbise olarak da kullanabileceğiniz modelimizi, kendi rengindeki kumaştan üretilmiş pantolonlarla da düşünebilirsiniz. Aynı şık etki bu defa takım olarak karşınıza çıkacaktır. Şık bir takıma kim hayır diyebilir ki. Estetik ve orijinal duruşu ile beğeni toplayan modelimizin siyah rengi de koleksiyonumuzda bulunuyor. 

Etnik Esintiler kreasyonunun yeni sezonunda birbirinden şık ve rahat Bayan Elbise Modelleri yer alıyor. İstediğiniz renk ve modelde her ürünün bedenini bulmak zor değil. Üstelik ücretsiz kargo avantajı  ile seçtiğiniz ürünler kapınıza kadar geliyor. Yeni sezon modellerimiz için sitemizi takip edin avantajlı fiyatlardan ilk siz haberdar olun.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Çağıl Etnik Kol Elbise - Ecru Etnik Tasarımın En Çok Satılan Elbise Modelinden Olan Çağıl Etnik Kol Elbise Ecru Kışa Damgasını Vuracak. 9942 - Ecru
Çağıl Etnik Kol Elbise - Ecru

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.