HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Etnik Ayçıl Uzun Kol Elbise Siyah/Taba

Yorum Yap
750,00 TL
Seçenekler
Beden
Saat 15:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo!
Ücretsiz Kargo için sepetinize 750,00TL Ürün Ekleyin

Etnik Ayçıl Damla Digital O Yaka Uzun Elbise - Siyah/Taba

  • Dalgıç Kumaş – (Dalgıç Kumaş Hakkında Bilgi Almak için Tıklayın)

  • 2017 Yeni Model

  • Kısa elbise, Siyah Elbise, Etnik Elbise
  • Kanserojen Madde İçermez

  • Modelin üzerindeki Numune Bedeni M/36 - Modelin Ölçüleri: Boy: 1.78, Göğüs: 90, Bel: 61, Kalça: 90, Beden: S/36/1
       

 
Ürün açıklaması:
 
Geçmişten süzülerek günümüze kadar evrilen kabile desenleri yeni yorumlarıyla karşımızda. Siyah üzeri Taba desenli Etnik Ayçıl Uzun Kol Elbise’de kendini bulan desenimiz, renk oyunlarıyla da hareketi sağlıyor.

Düz sade siyah mini bir elbiseyi desenleri ve renkleri ile Etnik Elbiseye dönüştüren motifler büyük bir alkışı hak ediyor. Siyah renk üzerine desenlendirilen taba, ekru ve gri tonları motifimizi daha da vurgulayarak boyut kazandırıyor. Yuvarlak yaka uzun kollu elbisemiz mini boyu ve vücudu saran kesimi ile dikkati çekiyor. Ortadaki üçgen etrafında dönen motifin detayları, tüm bedeni kaplıyor. Kollar ve arka bedende de devam eden motifler elbiseyi hareketli bir duruşa kavuşturuyor. Arkadan görünüşü sade ve şık önden görünüşü ise hareketli ve dinamik bir etki bırakan mini elbisemiz Etnik Bayan Giyim tarzında da iddialı. Bedene oturan kalıbı dalgıç kumaşın esnek yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Renkleri canlı ve parlak yansıtan dalgıç kumaş, solmuyor, buruşmuyor ve de uzun ömürlüdür.  Nefes alan yapısı sayesinde terletmez. Bedeni saran dokusu ile yumuşacık ve sıcak dokunuş hissi yaratır. Mini elbisemizle yüksek topuklu şık süet ya da güderi botlarla harika bir etki bırakmanız işten bile değil.

Etnik Mini Elbise Modelleri açısından zengin bir kreasyona sahip markamız, her türlü kesim ve modeldeki elbiseyi diğer ürünlerimizle de uyumlu tasarlıyor. Birbiriyle kullanışlı ve yakışan kalıpları tercih eden markamız koleksiyonlarını da bu doğrultuda hazırlıyor.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Etnik Ayçıl Uzun Kol Elbise Siyah/Taba Farklı Bedenlerden Üretilen Elbise Ayçıl Uzun Kol Elbise Siyah/Taba S-M-L-XL Olarak Üretilmiştir. 9970 - Siyah/Taba
Etnik Ayçıl Uzun Kol Elbise Siyah/Taba

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.