HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Otantik Buğu Kolsuz Elbise Siyah

Yorum Yap
595,00 TL
Seçenekler
Beden
Saat 15:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo!
Ücretsiz Kargo için sepetinize 750,00TL Ürün Ekleyin

Otantik Buğu Kolsuz Kısa Elbise - Siyah

       

 
Ürün açıklaması:
 
Tasarımın ilham yolculuğunda bu sezon elbiseler farklı formlarıyla çıkıyor karşımıza. Otantik Buğu Kolsuz Elbise Siyah rengi ile sade ve şık. Stil sahibi kadının gardırobunda bulunması gereken parçalardan biri olan elbisemiz duruşu ile de farklı bir etki bırakıyor.

Kolsuz, V yakalı mini elbisemiz robadan itibaren çan şeklinde genişliyor. Sevimli bir duruşa sahip Bayan Elbise modelimiz topuklu ayakkabılarla feminen bir şıklığa bürünüyor. Elbisemiz asil siyah rengin tuşesi ve dalgıç kumaşın tok duruşu ile de hareketli bir kesime sahip. Canlı siyah renk parlak dururken, hafif kumaşı da üzerinizde hissedilmiyor. Nano teknoloji ile nefes alan bir kumaş türü olan dalgıç kumaş, dayanıklı ve vücudu saran özelliğiyle birçok kıyafet üretiminde tercih edilmektedir. Esnek yapısıyla şık bir görüntü sağlamaktadır. Baskı ve boyama yapılabilen bir kumaş türüdür. Renkleri uzun süre solmadan koruyabilme özelliği de kumaşa ayrı bir değer katmaktadır. Bayan Elbise Modellerinde de sıkça tercih edilen bir kumaş olan dalgıç kumaş, renkleri de olanca canlılığı ile yansıtmaktadır.

Otantik Bayan Giyim sektöründe binlerce ürünlük koleksiyonları ile hanımları mutlu eden markamız, her türlü model ve kesimde ürüne sahiptir. Şapkalar, topuklu botlar ve uzun kolyelerle tamamlayabileceğiniz şıklığın adı Etnik Esintiler'in sezon kreasyonunda saklı. Bohem kadın giyiminde de adından söz ettiren markamızın ürünlerini sitemizden satın alabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Otantik Buğu Kolsuz Elbise Siyah Otantik Buğu Kolsuz Kısa Elbise Siyah İş yerleri için tasarlanan bir çok modelimizi Etnik Esintiler sayfamızdan temin edebilirsiniz. 9960 Siyah
Otantik Buğu Kolsuz Elbise  Siyah

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.