HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Otantik Etek Gülferi - Kahve

Yorum Yap
Stok Kodu
9905 Kahve
395,00 TL
Seçenekler
Beden
Saat 15:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo!
Ücretsiz Kargo için sepetinize 750,00TL Ürün Ekleyin

Etnik Gülferi Etek - Kahve

  • Dalgıç Kumaş (Dalgıç Kumaş Nedir ? TIKLAYIN)

  • 2017 model

  • kahve etek, kısa etek, etnik etek, otantik etek

  • Modelin üzerindeki Numune Bedeni M/38 - Modelin Ölçüleri: Boy: 1.78, Göğüs: 90, Bel: 61, Kalça: 90, Beden: S/36/1
  • etnik giyim, otantik giyim, bohem giyim

       

 
Ürün açıklaması:
 
Klasik eteklerin kendine has tavrı kadının özgüveni ile birleşiyor. Net bir stil yaratan markamız Kahve rengi  Otantik Etek Gülferi ile sonbahar kış sezonunda hanımların gardırobuna girmeye hazır.

Dalgıç kumaştan üretilen eteğimiz ideal boy diyebileceğimiz dizüstü boyda. Topuklu ayakkabılar ile gayet  şık duran bu boy, Otantik Bayan Etek Modelleri açısından da kullanışlıdır. Kahverengi  kış rengidir ancak üzerine giydiğiniz canlı tonları, pastel renkleri de çok güzel yansıtır. Üstelik dalgıç kumaşın renkleri en canlı haliyle yansıttığı düşünülürse, eteğimizin enerjisi size de geçecek demektir. Adeta saten gibi parlayan dalgıç kumaş esnek yapısı ile nefes alabilen sağlıklı bir kumaştır. Uzun ömürlü, renkleri solmayan, tuşesi ile tok duran kumaş modelimize de bu etkiyi katıyor. Dizüstü boyu ile kullanışlı, vücudu saran kalıbı ile şık eteğimiz Otantik Etek çeşitleri arasında başı çekiyor. Her türlü bluz, tercihen beyaz ve hareketli bir parça ile gayet şık bir kombin yapmanız mümkün. Dolgu topuklarla da gayet hoş duracak eteğimizi üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz.

Otantik Giyim tarzını korumak isteyen hanımların tercihi markamız her sezon yeni ürünleri ile kreasyonlarını genişletiyor. Eteklerimizi;  bluzlar, gömlekler, hırka, yelek ve ceketlerle kombinleyebilir, oluşturduğunuz kombinleri her nerede olursanız olun sitemizden satın alabilirsiniz. Kapıda ödeme, havale, kredi kartına taksit avantajları sunan markamızın hanımlara sunduğu imkanlardan faydalanın. Her mevsim devam eden indirim fırsatlarına göz atmadan alışverişinizi tamamlamayın.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Otantik Etek Gülferi - Kahve Kahve Rengi İle Göz Kamaştıran Etnik Gülferi Etek Kışa Damgasını Vuracak. 9905 Kahve
Otantik Etek Gülferi - Kahve

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.